Tirant Lo Blanc Text Adaptat eBook

ISBN 9788484378839
AUTOR(A) Joanot Martorell
FECHA 2006
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,14 MB
Emprende2020.es Tirant Lo Blanc Text Adaptat Image
... Es la historia de amor entre Carmesina y Tirant lo Blanc ella es una jovencita hija de un rey que parece inocente pero no lo es tanto ya que no para de insinuarse y provocar a Tirant, el es un caballero fuerte y valeroso. carmesina tiene una doncella llamada Plaer de ma vida que la aconseja ...
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Tirant Lo Blanc Text Adaptat en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Tirant Lo Blanc Text Adaptat en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Tirant Lo Blanc Text Adaptat en tu teléfono, tableta o navegador!

Tirant lo Blanc és una novel·la im prescindible i moderna: un llibre de cavalleries i una obra fantàstica, una novel·la històrica i, al mateix temps, costumista, social, eròtica i psicològica.La novel·la de Joanot Martorell s'ha convertit en una de les referències cabdals de la literatura catalana de tots els temps.

Pel cavaller Tirant lo Blanc, la reconquesta de l'Imperi de Constantinoble va lligada a la conquesta del cor i el cos de la princesa Carmesina, filla de l'emperador. Són les dues cares d'una mateixa moneda, que troba en els episodis amorosos un món de l'esperit segurament més ric i complex que als del camp de batalla.