Sota El Cel De Tushita: Viatge Al Ladakh, El Petit Tibet De L Ind Ia eBook

ISBN 9788495946362
AUTOR(A) Enric Soler
FECHA 2004
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,72 MB
Emprende2020.es Sota El Cel De Tushita: Viatge Al Ladakh, El Petit Tibet De L Ind Ia Image
Sota el cel de Tushita ens narra l’experiència d’un viatge al Ladakh, reducte de budisme tibetà establert en una recòndita regió del nord-oest de l’Índia. Enric Soler ha anat a aquest racó de l’Himàlaia per descobrir una part de si mateix a través de la confrontació directa amb una cultura i un pensament molt llunyans dels seus. El resultat, barreja de diari de viatge, diari íntim i document del gènere clàssic del viatger, no ens pot deixar indiferents. El llibre vol també servir d’acompanyant al possible visitant del Ladakh i per aquesta raó inclou un mapa-guia i una sèrie de referències tangencials que facilitaran l’accés del viatger a interessants reculls bibliogràfics, monumentals o culturals que el permetran situar-se en els paràmetres del budisme Vajraiana.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Sota El Cel De Tushita: Viatge Al Ladakh, El Petit Tibet De L Ind Ia en formato PDF. El libro Sota El Cel De Tushita: Viatge Al Ladakh, El Petit Tibet De L Ind Ia en formato MOBI. El libro Sota El Cel De Tushita: Viatge Al Ladakh, El Petit Tibet De L Ind Ia en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Enric Soler. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

La Vida Por Delante ( Narrativa española ) ANTONIO MUÃ OZ MOLINA

Buy SOTA EL CEL DE TUSHITA: VIATGE AL LADAKH, EL PETIT TIBET DE L IND IA by (ISBN: 9788495946362) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders.