Dissidents eBook

ISBN 9788489662612
AUTOR(A) Carles Llorens
FECHA 2007
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,20 MB
Emprende2020.es Dissidents Image
Han passat gairebé cinc dècades des que Fidel Castro es va fer amb el poder a Cuba i malgrat l’edat i les crisis de salut del dictador no sembla pas que el canvi democràtic a l’illa sigui imminent. Tot i això, els darrers anys s’ha anat desenvolupant una xarxa opositora plural, tant a l’interior com a l’exili, que, assumint molts riscos, ha plantat i planta cara al règim cubà amb iniciatives de tota mena. Aquest llibre entrevista tretze dels representants de la dissidència, dels més moderats als més intransigents, ofereix un retrat de les duríssimes condicions que ha d’afrontar —coacció, presó, exili…— i traça el panorama de la situació política que pot quedar a l’illa un cop alliberada del Comandante.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Dissidents en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Dissidents en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Dissidents en tu teléfono, tableta o navegador!

Dissidents definition, a person who dissents. See more.

Descubre Dissidents de Brian Tyler en Amazon Music. Escúchalo en streaming y sin anuncios o compra CDs y MP3s ahora en Amazon.es.