Grans Economistes D Abans De Keynes Una Introduccio A La Vida De Cent Grans Economistes Del Pass eBook

ISBN 9788482563923
AUTOR(A) Mark Blaug
FECHA 1997
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,75 MB
Emprende2020.es Grans Economistes D Abans De Keynes Una Introduccio A La Vida De Cent Grans Economistes Del Pass Image
Aquest volum presenta l'obra dels autors del passat mitjançant un centenar de breus biografies. El llibre s'adreça tant als estudiants de Ciències Econòmiques com al públic en general.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Grans Economistes D Abans De Keynes Una Introduccio A La Vida De Cent Grans Economistes Del Pass en formato PDF. El libro Grans Economistes D Abans De Keynes Una Introduccio A La Vida De Cent Grans Economistes Del Pass en formato MOBI. El libro Grans Economistes D Abans De Keynes Una Introduccio A La Vida De Cent Grans Economistes Del Pass en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Mark Blaug. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

E d i t o r i a l. Concretant la nova etapa. L. a nova seu del Col·legi d'Economistes de Catalunya ha comportat des de la seva posada en funcionament una gran activitat.

ALEXIS JOSUE GUZMAN JIMENEZ. 7M6. TEORIA KEYNESSIANA John Maynard Keynes DESEMPLEO: DESEMPLEO: El desempleo se da por el inters de los El desempleo se debe al nivel insuficiente de la trabajadores a exigir un salario mayor al del demanda agregada y por tanto el desempleo ser equilibrio, al pagar mas los empleadores deben involuntario. reducir su equipo de trabajo o demanda una cantidad menor ...