La La Ciutat De Lleida Hi Ha Una Preso eBook

ISBN 9788499750743
AUTOR(A) Pepita Pla
FECHA 2011
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,84 MB
Emprende2020.es La La Ciutat De Lleida Hi Ha Una Preso Image
Aquesta història, ambientada a Lleida i basada en fets reals, ens parla d’en Josepet, un noi que veu la seva vida, que fins ara havia estat més o menys còmoda, trencada per la guerra civil i la presó. En un flashback, que va enfilant un desenllaç contundent, a través d’amors, dolor, felicitat i solitud, el protagonista, un home que estima la vida i la viu amb totes les seves conseqüencies, ens porta al món de la guerra civil i la presó, amb tota la seva cruesa. Aquest relat no pretén ser una novel·la més de la guerra i la postguerra, sinó que és un homenatge a tots aquells que van ser capaços de posar en risc el seu benestar i la seva pròpia vida, amb l’esperança de tenir un demà millor, que és un avui que nosaltres podem gaudir gràcies a la seva valentia.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de La La Ciutat De Lleida Hi Ha Una Preso en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de La La Ciutat De Lleida Hi Ha Una Preso en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La La Ciutat De Lleida Hi Ha Una Preso en tu teléfono, tableta o navegador!

A la ciutat de Lleida n'hi ha una presó; de presos mai n'hi manquen, petita bonica, senyor governador, lireta liró . Tots els homes que hi viuen han escrit una cançó, una cançó senzilla, petita bonica, de ràbia i d'amor, lireta liró El carceller se l'escolta des d'alt del mirador: cada vers, cada estrofa, petita bonica,

Estás aquí: A la ciutat de Lleida hi ha una presó, Pepita Pla Gimeno #quedateencasa ENVÍO GRATIS * * Envíos a partir de 18€ para España peninsular y Santa Cruz de Tenerife abonado por tarjeta o Paypal. PORTADA.