La Presencia Exacta De La Rosa eBook

ISBN 9788496496217
AUTOR(A) Israel Clara
FECHA 2006
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,15 MB
Emprende2020.es La Presencia Exacta De La Rosa Image
Jaume Pérez Montaner ha estat l’inspirador d’aquest volum extraordinari que mostra tota la força poètica del seu creador. Si Israel Clarà ens tenia acostumats a la immensa qualitat de les seves obres, el lector que descobreixi La presència exacta de la rosa descobrirà alguna cosa més que una obra mestra. Tendra, delicada, perfecta, sublim, aquesta obra s’enlaira com un del poemaris més bellament escrits de tots els temps. Com afirma Isabel- Clara Simó en el seu pròleg: «Clarà és narrador i també poeta, és a dir, és un escriptor complet. I, també, és un escriptor prolífic. Els seus llibres s’encadenen, un amb l’altre, sempre multiformes però alhora sempre coherents amb aquest estrany univers que ell habita i en el qual habitem nosaltres, els lectors, quan el llegim. És un univers fet de dolor de viure. Però no l’angoixa lacerant de viure episodis amargs, sinó el mateix fet de viure. En aquest debatre de Prometeu, sotmès per haver creat el foc, només hi ha una llum: l’amor.» I conclou: «Estem a davant d’un poeta extraordinari, d’un poeta d’ampla volada i mirada profunda i lacerant. Israel Clarà ens recorda que ell ens deixa un món i que hauríem d’estimar-lo.»
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro La Presencia Exacta De La Rosa en formato PDF. El libro La Presencia Exacta De La Rosa en formato MOBI. El libro La Presencia Exacta De La Rosa en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Israel Clara. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Exacto Granja - La Granja de Zenón 5 | El Reino Infantil Para colaborar con todas las familias que deben quedarse en sus hogares debido a la situación mundial actual, ...

Las rosas son símbolos antiguos del amor y de la belleza. La rosa era sagrada para un número considerable de diosas (deidades femeninas) de la antigüedad, y se utiliza a menudo como símbolo de la Virgen María. Las rosas son tan importantes que de ellas derivan términos como color rosa o rojo en una considerable variedad de idiomas.