Tina Superbruixa I Els Pirates (Olor Y Color) eBook

ISBN 9788499061399
AUTOR(A) Juan Cobos Wilkins
FECHA 2011
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,49 MB
Emprende2020.es Tina Superbruixa I Els Pirates (Olor Y Color) Image
Nova edició en COLOR i amb OLOR secreta a l' interior!En aquesta aventura, la Tina es trasllada per art de màgia a un antic vaixell pirata.Allà s’haurà d’enfrontar amb el temible capità Barra Barbada i la seva salvatge tripulació. Qui guanyarà?
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Tina Superbruixa I Els Pirates (Olor Y Color) con emprende2020.es. Lea el PDF de Tina Superbruixa I Els Pirates (Olor Y Color) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Tina Superbruixa I Els Pirates (Olor Y Color) y otros libros de Juan Cobos Wilkins.

En aquesta aventura, la Tina Superbruixa es trasllada per art de màgia a una època prehistòrica… amb dinosaures i tot! Hi viu emocions trepidants i, a més, aquest cop té un company de viatge inesperat: en Pitus, el seu germà petit! I, és clar, si ve en Pitus, apareixen els problemes…

ePub Tina Superbruixa i els pirates (ed.COLOR) (Català - Brúixola - Tina Superbruixa) PDF book download pdf Click Here to Download the Book Heaving the log, we verified that the Abraham Lincoln was be bothered with answering back.