El Cas Morel eBook

ISBN 9788476607961
AUTOR(A) Ruben Fonseca
FECHA 2003
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,82 MB
Emprende2020.es El Cas Morel Image
Paul Morel, un artista d’avantguarda conegut per les seues excentricitats, és acusat de matar una de les seues amants. Ja a la presó, decideix escriure una novel·la amb elements autobiogràfics. Vilela, un escriptor que havia estat policia, visita regularment Paul Morel per ajudar-lo en la redacció de l’obra i recollir els fulls manuscrits, que contenen històries molt radicals on es mesclen sexe, violència i reflexions sobre la funció de l’art o el sentit de la vida. Amb una habilitat narrativa gens comuna i un estil àgil, ric i precís, El cas Morel ens cabussa en l’ambient al·lucinant d’una gran ciutat brasilera, amb un clima dens, misteriós i ple de les grandeses i les baixeses pròpies de la condició humana. L’obra de Rubem Fonseca ha estat distingida recentment amb el Premi Juan Rulfo i amb el Premi Camões, el guardó més important de les lletres portugueses.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de El Cas Morel con emprende2020.es. Lea el PDF de El Cas Morel en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Cas Morel y otros libros de Ruben Fonseca.

En caso de duda diagnóstica se puede solicitar ecografía, que es la prueba más coste-efectiva y accesible desde Atención Primaria. La TAC y la RMN (permite visualizar si la lesión dispone de cápsula periférica o septos en su interior, ayudando a establecer la actitud terapéutica) 6 son utilizadas menos frecuentemente.

El magistrado Enrique Morell, que se ha abstenido de investigar al juez Manuel Penalva por el 'caso WhatsApp' al considerarlo amigo íntimo, sí que tramitó una querella de su compañero sin ...