El Cas Morel eBook

ISBN 9788476607961
AUTOR(A) Ruben Fonseca
FECHA 2003
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,86 MB
Emprende2020.es El Cas Morel Image
Paul Morel, un artista d’avantguarda conegut per les seues excentricitats, és acusat de matar una de les seues amants. Ja a la presó, decideix escriure una novel·la amb elements autobiogràfics. Vilela, un escriptor que havia estat policia, visita regularment Paul Morel per ajudar-lo en la redacció de l’obra i recollir els fulls manuscrits, que contenen històries molt radicals on es mesclen sexe, violència i reflexions sobre la funció de l’art o el sentit de la vida. Amb una habilitat narrativa gens comuna i un estil àgil, ric i precís, El cas Morel ens cabussa en l’ambient al·lucinant d’una gran ciutat brasilera, amb un clima dens, misteriós i ple de les grandeses i les baixeses pròpies de la condició humana. L’obra de Rubem Fonseca ha estat distingida recentment amb el Premi Juan Rulfo i amb el Premi Camões, el guardó més important de les lletres portugueses.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de El Cas Morel con emprende2020.es. Lea el PDF de El Cas Morel en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Cas Morel y otros libros de Ruben Fonseca.

El autor de CAS MOREL, EL -NOU FORMAT-, con isbn 978-84-7660-796-1, es Rubem Fonseca, el traductor de su idioma original de este libro es Vicent Berenguer, esta publicación tiene doscientas veinticuatro páginas.. Este libro lo edita Edicions Bromera, S.L.. En 1986 la editorial comenzó su primera singladura y actualmente se encuentra en Comunidad Valenciana.

El caso Morel, sin embargo, se desarrolla en dos planos muy nítidos, con una novela dentro de la novela que es también la clave que el abogado Vilela utiliza para resolver el enigma de un crimen que parece no tener motivación y cuyas huellas son totalmente circunstanciales.