Abc-book (Català) eBook

ISBN 9788491010326
AUTOR(A) Xavier Deneux
FECHA 2016
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,36 MB
Emprende2020.es Abc-book (Català) Image
Una nova proposta de Xavier Deneux que reinventa el gènere de l’abecedari infantil. Cada doble pàgina presenta una lletra o grup de lletres de l’alfabet junt amb una paraula en anglès, que comença per aquella lletra, i la seva traducció. Un regal per als sentits que cridarà l’atenció dels més menuts mitjançant el color, el dibuix, les formes i les lletres que podran resseguir amb els dits.Un abecedari visual en anglès per als més petits, amb l’equivalent en català de cada paraula.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Abc-book (Català) con emprende2020.es. Lea el PDF de Abc-book (Català) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Abc-book (Català) y otros libros de Xavier Deneux.

Una nova proposta de Xavier Deneux que reinventa el gènere de l'abecedari infantil. Cada doble pàgina presenta una lletra o grup de lletres de l'alfabet junt amb la paraula en anglès que comença per aquella lletra, i la seva traducció. Un regal per als sentits que cridarà l'atenció dels més menuts m

Traducción de ABC a Inglés. Traduzca ABC a Inglés en línea. Descargue gratuitamente el Software de Traducción _languag de Babylon.