La Senyoreta Hipo Vol Fer Animalades eBook

ISBN 9788491452614
AUTOR(A) Christian Jolibois, Marianne Barcilon
FECHA 2019
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,95 MB
Emprende2020.es La Senyoreta Hipo Vol Fer Animalades Image
La senyoreta Hipo és una hipopotameta molt intel ligent. Tots els pares i mares que viuen a l aiguamoll voldrien tenir una filla tan llesta i ben educada com ella. Però a la senyoreta Hipo comença a fer-se-li feixuc portar-se sempre tan tan bé; es sent pressionada, cada cop més neguitosa... i sent la necessitat de fer una animalada, ni que sigui una de petiteta! Christian Jalibois i Marianne Barcilon, que ja ens van divertir amb Osset el terrible, tornen a les llibreries amb aquesta divertida història sobre una hipopotameta llesta i bona que, de sobte, necessita fer trapelleries. CH. JOLIBOIS és act...
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro La Senyoreta Hipo Vol Fer Animalades en formato PDF. El libro La Senyoreta Hipo Vol Fer Animalades en formato MOBI. El libro La Senyoreta Hipo Vol Fer Animalades en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Christian Jolibois, Marianne Barcilon. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Buscalibre Colombia - Libros del Autor Christian Jolibois - ver opiniones y comentarios. Compra y venta de libros importados, novedades y bestsellers en tu librería Online Buscalibre Colombia y Buscalibros.

LA SENYORETA HIPO VOL FER ANIMALADES (JOLIBOIS, CHRISTIAN)