Els Murris-conte 3: Berenada Al Parc. eBook

ISBN 9788496248595
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA none
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,17 MB
Emprende2020.es Els Murris-conte 3: Berenada Al Parc. Image
Els Murris i tots els companys de classe fan un berenar al parc amb els seus pares. Mengen, juguen i s'ho passen bé. En aquest conte hi ha els punts de partida per a tots els contes que vindran després.Les grafies que s'hi introdueixen són la D i la N.Infants en el primer estadi d'aprenentatge de la lectura i l'escriptura.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Els Murris-conte 3: Berenada Al Parc. con emprende2020.es. Lea el PDF de Els Murris-conte 3: Berenada Al Parc. en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Els Murris-conte 3: Berenada Al Parc. y otros libros de Vv.aa..

La berenada va ser completa i de menjar no en va faltar; tots ens ho vam passar molt bé. Es va aprofitar la festa per a fer una tasca de grup-classe i buscar la col·laboració de tothom. Les castanyes, les coques, els moniatos, els pastissos de fruits secs…. i les fulles seques per a decorar les vam anar gaudint tota la tarda.

El autor de MURRIS 3.BERENADA AL PARC, con isbn 978-84-96248-59-5, es Homs Aumatell, Montse, Ylla-català Duran, Marta; Tiò I Casacuberta, Josep ; Biel, Marta , esta publicación tiene treinta y dos páginas.. Este texto lo edita Edicions L'alber, S.l.. y actualmente se encuentra en Catalunya. Tiene en su haber más de cien textos en catalogo.