Qüestionaris Con Auxiliar De La Generalitat De Catalunya (Reedici On) eBook

ISBN 9788498182590
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2006
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,32 MB
Emprende2020.es Qüestionaris Con Auxiliar De La Generalitat De Catalunya (Reedici On) Image
Amb més de 1.700 preguntes tipus test, aquesta nova edició del llibre de Qüestionaris està dirigida a la preparació del primer exercici de les proves selectives d'accés als cossos d'Auxiliars d'administració general, Auxiliars tècnics i Tècnics especialistes del grup de Serveis penitenciaris de la Generalitat de Catalunya, i Auxiliars administratius de la Universitat de Barcelona. L'estructura de l'obra segueix una sistemàtica de progressiva assimilació i consolidació dels coneixements teòrics adquirits, mitjançant l'establiment de tres tipus diferents de proves: qüestionaris per temes, qüestionaris per blocs de matèries i simulacres d'examen. A més, al final del volum s'inclouem els qüestionaris específics sobre Serveis penitenciaris i normativa de la Universitat de Barcelona.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Qüestionaris Con Auxiliar De La Generalitat De Catalunya (Reedici On) en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Qüestionaris Con Auxiliar De La Generalitat De Catalunya (Reedici On) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Qüestionaris Con Auxiliar De La Generalitat De Catalunya (Reedici On) en tu teléfono, tableta o navegador!

Surt al carrer una nova edició actualitzada del nostre volum II del Temari comú i Qüestionaris per a la preparació de les proves selectives d'accés als Cossos d'Administració especial (subgrups A1 i A2) de la Generalitat de Catalunya.

Auxiliar de Gestió Tributària de la Diputaci ... Curs preparatori per a les oposicions del Cos d'Administratius d'Administració General de la Generalitat de Catalunya. Consta d'un total de 31 temes . ... (qüestionaris i supòsits pràctics).