El Lladre D Animes eBook

ISBN 9788482640358
AUTOR(A) Charles Baxter
FECHA 2010
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,41 MB
Emprende2020.es El Lladre D Animes Image
Nathaniel Mason comença la carrera lluny de casa. Som als anys setanta i tot són descobertes al seu voltant. Coneix una noia, la Theresa, plena dencant però esmunyidissa com una anguila, i Jamie, inconstant si no absolutament inabastable. El més misteriós dels nous coneguts és Jerome Coolberg, i també el més irresistible. No és només críptic per si mateix, sinó que sembla conèixer episodis del passat de Nathaniel que Nathaniel no pot recordar haver-li explicat. Duna manera difícil de copsar, Jerome sembla impulsar els esdeveniments que acaben provocant una crisi brutal a Nathaniel.Quan Nathaniel ha aconseguit refer la seva vida, Jerome reapareix a la seva vida al cap de trenta anys per suggerir que la seva identitat és falsa.Amb El lladre dànimes, Charles Baxter ens ofereix un dels seus treballs més bells: líric i horripilant, ple dobservacions agudes, sensualitat, emoció i profunditat. Una novel·la brillant que segur que ampliarà el seu nombrós grup de seguidors.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de El Lladre D Animes con emprende2020.es. Lea el PDF de El Lladre D Animes en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Lladre D Animes y otros libros de Charles Baxter.

EL PINTOR D ANIMES de ILDEFONSO FALCONES. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

El lladre d'ànimes book. Read 321 reviews from the world's largest community for readers. Nathaniel Mason comença la carrera lluny de casa. Coneix la The...