No Vull Ser La Princesa! eBook

ISBN 9788466147644
AUTOR(A) Grzegorz Kasdepke
FECHA 2020
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,72 MB
Emprende2020.es No Vull Ser La Princesa! Image
La Maria no vol ser una princesa, ella vol ser el drac! Una història esbojarrada sobre la importància de ser un mateix.A la Maria li encanta jugar a cavallers i princeses, però ella sempre vol ser el drac perquè és el personatge més divertit. Mobilitza a tota la família; tothom ha de participar en els seus jocs! Una història divertida i esbojarrada sobre la importància de ser un mateix. Qui es podria imaginar que una nena tan petita com la Maria pogués ser un drac terrible? La seva mare segur que no. Ni el seu pare. Ni l'àvia. Només l'avi en tenia alguna sospita... La Maria aconseguirà revolucionar tota la família amb els seus jocs de cavallers, dracs i princeses. Una història divertida i esbojarrada sobre la importància de ser un mateix. 
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de No Vull Ser La Princesa! con emprende2020.es. Lea el PDF de No Vull Ser La Princesa! en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga No Vull Ser La Princesa! y otros libros de Grzegorz Kasdepke.

Cuentos con perspectiva de género by educacio7salut7benes. Más información sobre la suscripción a Scribd

Tan a "Jo no vull ser princesa" com a "Jo no vull ser pilota d'or" s'hi poden llegir articles relacionats amb les pressions estètiques que exerceix la societat, les relacions d'amistat, reflexions sobre la capacitat d'expressar emocions, com es viuen les relacions de parella, o consells per sentir-se a gust amb un/a mateix o per saber que no ...