La Rateta Que Escombrava L Escaleta eBook

ISBN 9788478647590
AUTOR(A) Rosa M. Curto
FECHA 2010
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,31 MB
Emprende2020.es La Rateta Que Escombrava L Escaleta Image
En molts contes populars els animals actuen com persones i, per tant, se'ls atribueixen les seves mateixes qualitats i febleses. Uns són presumits, d'altres són ganduls, n'hi ha d'incompresos i també de refiats. Personatges de conte que, sens dubte, il·lustren la vida real.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de La Rateta Que Escombrava L Escaleta con emprende2020.es. Lea el PDF de La Rateta Que Escombrava L Escaleta en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Rateta Que Escombrava L Escaleta y otros libros de Rosa M. Curto.

Así pues, en 2008 el nuevo proyecto musical "La rateta que escombrava l'escaleta", se hace realidad y Núria Clotet a la voz y guitarra, Daniel Bolsa al bajo y Marcos Sánchez a la guitarra inician el proyecto con el que en 2009 publican la primera maqueta "La rateta que escombrava l'escaleta", un disco minimalista, autoeditado ...

La rateta vivia en un poble i tenia una casa menuda i molt guapeta, com ella mateixa. Era la rateta més neta i curiosa del veïnat, i cada matí, en acabat d'esmorzar, la primera feina que feia era sortir al carrer a escombrar la seva escaleta. Però aquell matí, mentres escombrava, va sentir un sorollet: alguna cosa havia caigut escales avall.