La Salvatge eBook

ISBN 9788429749922
AUTOR(A) Isabel-clara Simo Monllor
FECHA 2002
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,33 MB
Emprende2020.es La Salvatge Image
L´arribada de la joveníssima Dorothy -catorze anys, cabells vermells, cara pigada- és un glop d´aire fresc en la vida d´en Joaquim Simon -sexagenari, ric i divorciat. Disposat a convertir aquella "salvatge" en un model perfecte del qual enorgullir-se, en Joaquim l´afilla i inicia la seva obra de Pigmalió. Guanyadora del premi Sant Jordi 1993, és una duríssima reflexió sobre el desig de possessió i la seva capacitat de destrucció. Un exercici narratiu apassionant que allibera els monstres de la dominació i els miratges d´amor que provoca en les seves víctimes.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de La Salvatge en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de La Salvatge en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Salvatge en tu teléfono, tableta o navegador!

Biblioteca en línea. Materiales de aprendizaje gratuitos.

Disposat a convertir aquella "salvatge" en un model perfecte del qual enorgullir-se, Joaquim l'afilla i inicia la seva obra de Pigmalió. Guanyadors del Premi Sant Jordi 1993, La salvatge (Elegia de Dolores Mendoza) és una duríssima reflexió sobre el desig de possessió i la seva capacitat de destrucció.