Experiencies 2 (5-6 Anys): Observar I Crear Quadern eBook

ISBN 9788431654276
AUTOR(A) J.l. Gallego, M Toro
FECHA 2000
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,15 MB
Emprende2020.es Experiencies 2 (5-6 Anys): Observar I Crear Quadern Image
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Experiencies 2 (5-6 Anys): Observar I Crear Quadern con emprende2020.es. Lea el PDF de Experiencies 2 (5-6 Anys): Observar I Crear Quadern en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Experiencies 2 (5-6 Anys): Observar I Crear Quadern y otros libros de J.l. Gallego, M Toro.

He realitzat unes intervencions pel meu treball de pràctiques experimentant amb taula de llums amb infants de 2-3 anys. M'agradaria preguntar si em podeu recomenar llibres on pugui extreure informació pel treball més teoric sobre l'experimentació i la taula de llums. A més a més, si sabeu algun autor pioner. Espero la vostre resposta ...

El joc dramàtic és un tipus de joc simbòlic (representar la realitat). Com bé va dir Piaget en la seva descripció dels estadis de desenvolupament infantil, defineix que al període sensoriomotor (dels 0 als 2 anys) apareix la funció simbòlica que precedeix amb el preoperatiu que va dels 2 als 7 anys. En aquest període l'infant representa mentalment persones o fets.