La Nit De Les Oques eBook

ISBN 9788483309179
AUTOR(A) Eduard Roure
FECHA 2016
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,46 MB
Emprende2020.es La Nit De Les Oques Image
El narrador d’aquesta història, que treballa a casa com a traductor, evoca els records de la seva joventut, el temps del descobriment de l’amor i la pèrdua de la innocència, i una experiència que el va marcar per sempre i que el va deixar enfonsat en la depressió, sumit en una inèrcia que l’impedeix fer res de profit i, fins i tot, l’incapacita per acceptar l’amor pacient de la Sofia. Perquè, passats els anys, continua perdut en aquella nit de començament d’estiu en què va veure les oques al riu, un instant màgic en qual la vida li va quedar atrapada per sempre com un mosquit en l’ambre.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de La Nit De Les Oques en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de La Nit De Les Oques en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Nit De Les Oques en tu teléfono, tableta o navegador!

El grup osonenc Oques Grasses publica el seu quart disc. L'han anomenat "Fans del sol", però una de les cançons més destacades -pel ressò que ja està tenint a les xarxes i pel vídeoclip, rodat a Hollywood- és "In the night". A Catalunya, estrenaran els nous temes a l'abril a la Telecogresca.

La casa de les oques, está situada dentro del espacio natural de les Guilleries-Savassona y linda con el parque natural del Montseny. Es una casa al estilo montañés de Cantabria, con una terraza-balcón techado a dos vientos, de 150 m.