L Arnes Del Cavaller eBook

ISBN 9788482641843
AUTOR(A) Ricard Mirabete
FECHA 2011
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,85 MB
Emprende2020.es L Arnes Del Cavaller Image
La literatura medieval és plena de detalls minuciosos entorn de les armes ofensives i defensives, lesarmadures i els seus components i, en definitiva, del conjunt de l'arnès que el cavaller emprava per entrar en batallao per lluir la seva condició davant de la cort i el poble. El professor Martí de Riquer va decidir publicar aquestestudi pioner l'any 1968. Prenent com a punt de partida el segle X i arribant fins a la profusa documentació conservadadel segle XVI, L'arnès del cavaller esdevé el primer manual terminològic acurat i exhaustiu que recull, documenta iexplica de manera esclaridora les moltes parts de què constava la indumentària dels cavallers medievals, tot fentaportacions erudites sobre l'origen, els usos i els costums les peces que integraven una armadura i els complementsusats per a la protecció del cavall.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de L Arnes Del Cavaller con emprende2020.es. Lea el PDF de L Arnes Del Cavaller en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Arnes Del Cavaller y otros libros de Ricard Mirabete.

L'arnés del cavaller pere march. Clasificado en Lengua y literatura. Escrito el 23 de Marzo de 2017 en catalán con un tamaño de 4,9 KB : ... tot i que havia entrat en decadència va ser el model lingüístic i temàtic de la lírica amorosa culta fins a l'obra d'Ausias March.

Penseu, a més, que els arnesos podien ser molt rics: brillants, lluents, en funció de la importància social i econòmica del cavaller que els posseïa. I és que un bon arnès moltes vegades era una assegurança de vida. No hem d'oblidar, però, que el cavaller havia de lluitar amb totes les peces de l'arnès al damunt.