M.a.x. eBook

ISBN 9788424682637
AUTOR(A) Angel Gurgas
FECHA 2004
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,66 MB
Emprende2020.es M.a.x. Image
Dos adolescents que viuen a l’Empordà del 2054 es connecten a un joc virtual d’ordinador per viure aventures en el temps i en l’espai que trien. Després de crear una base de dades per fer versemblant la simulació del joc, els dos amics viatgen a l’Empordà del 2000. Convertits en investigadors privats, han de resoldre el cas d’uns avis perduts i desmemoriats que apareixen a les platges de la comarca.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de M.a.x. en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de M.a.x. en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee M.a.x. en tu teléfono, tableta o navegador!

M.A.X - Oublie la Feat Aries (CLIP OFFICIEL) (Chanson d'amour) HD Massimo. Loading... Unsubscribe from Massimo? Cancel Unsubscribe. Working... Subscribe Subscribed Unsubscribe 52.7K.

The title of this game sums it up perfect - it is about assault and exploration. Imagine a perfect cybernetic organism, a robot, guided by a human brain, which is kept in a nutrition fluid. This is the world of the M.A.X. Commanders. The known universe is governed by the "Concord", a loose federation of rivalling powers.