Tor: Tretze Cases I Tres Morts (+ Dvd) eBook

ISBN 9788495616852
AUTOR(A) Carles Porta I Gaset
FECHA 2005
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,96 MB
Emprende2020.es Tor: Tretze Cases I Tres Morts (+ Dvd) Image
Tretze veïns, amos d'una muntanya. Al poble de Tor, tocant a Andorra. Poderosos que s'enfronten. Interessos, contraban, l'orgull de la força. Estranys assassinats i sentències que fan créixer la crispació.Aquest és el llibre d'una arriscada aventura periodística convertida en narració literària -recordant el nord-americà Truman Capote. Les escenes més tenses i també les més grotesques, retrats de personatges que impressionen per la seva ràbia encesa. Els lectors devoraran aquestes pàgines amb la passió i l'avidesa que desperten les grans històries.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Tor: Tretze Cases I Tres Morts (+ Dvd) en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Tor: Tretze Cases I Tres Morts (+ Dvd) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Tor: Tretze Cases I Tres Morts (+ Dvd) en tu teléfono, tableta o navegador!

[quote]"TOR, LA MUNTANYA MALEÏDA" EN LLIBRE Edicions La Campana ha publicat el llibre "Tor: tretze cases i tres morts" de Carles Porta, basat en gran part en el reportatge de "30 Minuts" que l'autor del llibre va fer juntament amb Pol Izquierdo i Josep M. Domènech. Carles Porta ha investigat la història de Tor, la muntanya maleïda.

Tor es el nombre de una montaña maldita situada en el Pirineo catalán a poca distancia de Andorra. O al menos así se le conoce desde hace unos cuantos años. En esa montaña hay un pueblo -con el mismo nombre- de tan solo trece casas. Algunas de ellas están derruidas y en las que quedan en pie ni siquiera hay corriente eléctrica.