No, No I No! eBook

ISBN 9788466113762
AUTOR(A) Amelie Couture
FECHA 2006
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,99 MB
Emprende2020.es No, No I No! Image
L'Anna té set anys i està trista i enfadada perquè ningú no l'entén. Per això ha decidit fer vaga de viure i no sortir mai més de l'habitació. La seva frase preferida és "no, no i no!". No vol anar de colònies, no es vol divertir, no vol menjar, no vol parlar amb ningú. Però sobretot, no vol acceptar que la seva àvia -amb qui ella vivia en un poble petit- hagi mort i que ella ara hagi de tornar a la ciutat i estar-se amb el seu pare, la nova companya d'ell i el fillet de tots dos.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de No, No I No! con emprende2020.es. Lea el PDF de No, No I No! en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga No, No I No! y otros libros de Amelie Couture.

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

What's  sign at the beginning of my source file? Ask Question Asked 6 years, 7 months ago. Active 6 months ago. Viewed 20k times 10. 2. I have a PHP source file where  characters automatically got added in! I don't know from where they have come. I'm not getting ...