Klauss Klugg I El Misteri De La Casa Abandonada eBook

ISBN 9788417660444
AUTOR(A) Joan Oriol Giralt
FECHA 2019
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,12 MB
Emprende2020.es Klauss Klugg I El Misteri De La Casa Abandonada Image
En Klauss Klugg té 11 anys i viu a la tranquil·la població de Vilabrui. Un dia, quan passa per davant d’una casa abandonada que hi ha prop de la seva, té un estrany pressentiment.Tot seguit, un nen petit desapareix de manera inexplicable i, gairebé al mateix temps, diversos dels seus companys de classe deixen d’anar a l’escola sense que se’n sàpiga el motiu.En Klauss sospita que tots els fets tenen relació amb un personatge sinistre que volta per la ciutat.Klauss Klugg i el misteri de la casa abandonada és una novel·la d’aventures i de misteri. El protagonista és un jove detectiu aficionat que mirarà de resoldre el cas amb l’ajuda del seu amic Nil i d’en Sherlock, el seu gos rastrejador.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Klauss Klugg I El Misteri De La Casa Abandonada con emprende2020.es. Lea el PDF de Klauss Klugg I El Misteri De La Casa Abandonada en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Klauss Klugg I El Misteri De La Casa Abandonada y otros libros de Joan Oriol Giralt.

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's ...

Casa abandonada a Catalunya ,, sap greu deixar cases aixi. thefleps.