Klauss Klugg I El Misteri De La Casa Abandonada eBook

ISBN 9788417660444
AUTOR(A) Joan Oriol Giralt
FECHA 2019
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,82 MB
Emprende2020.es Klauss Klugg I El Misteri De La Casa Abandonada Image
En Klauss Klugg té 11 anys i viu a la tranquil·la població de Vilabrui. Un dia, quan passa per davant d’una casa abandonada que hi ha prop de la seva, té un estrany pressentiment.Tot seguit, un nen petit desapareix de manera inexplicable i, gairebé al mateix temps, diversos dels seus companys de classe deixen d’anar a l’escola sense que se’n sàpiga el motiu.En Klauss sospita que tots els fets tenen relació amb un personatge sinistre que volta per la ciutat.Klauss Klugg i el misteri de la casa abandonada és una novel·la d’aventures i de misteri. El protagonista és un jove detectiu aficionat que mirarà de resoldre el cas amb l’ajuda del seu amic Nil i d’en Sherlock, el seu gos rastrejador.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Klauss Klugg I El Misteri De La Casa Abandonada en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Klauss Klugg I El Misteri De La Casa Abandonada en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Klauss Klugg I El Misteri De La Casa Abandonada en tu teléfono, tableta o navegador!

Presentació de Klauss Klugg i el misteri de la casa abandonada a Barcelona Joan Oriol presenta Klauss Klugg i el misteri de la casa abandonada juntament amb Josep M. Ibarra el proper 19 de juny a les 7 del vespre a la llibreria Obaga de Barcelona.

En Klauss Klugg té 11 anys i viu a la tranquil·la població de Vilabrui. Un dia, quan passa per davant d?una casa abandonada que hi ha prop de la seva, té un estrany pressentiment. Tot seguit, un nen petit desapareix de manera inexplicable i, gairebé al mateix temps, diversos dels seus companys de classe deixen d?anar a l?escola sense que ...