Domicili Provisional (3ª Ed.) eBook

ISBN 9788475335230
AUTOR(A) Manuel De Pedrolo
FECHA 1994
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,95 MB
Emprende2020.es Domicili Provisional (3ª Ed.) Image
Manuel de Pedrolo, un dels autors més prolífics de la literatura catalana de tots els temps, ha escrit una vasta i variada obra de creació que abraça diversos gèneres: la poesia, el teatre i, especialment, la narrativa. La producció literària de Pedrolo traspua l'actitid ètica i cívica del seu autor, que ha pres una posició nítida davant de valors com la llibertat i la justícia, i un compromís insubornable amb el seu país i amb la seva llengua. La seva obra, que gaudeix del favor del públic lector, ha rebut la major part dels premis literaris importants del nostre país.L'obra que presentem, Domicili provisional, escrita en els anys difícils de la postguerra, consta de dues narracions complementàries que denuncien la situació social i política que llavors es vivia: la misèria ecomòmica i moral i la repressió contra els qui lluitaven en defensa de la llibertat. D'altra banda, en l'aspecte formal, aquestes novel·les són una mostra de l'esforç de la nostra literatura per incorporar les noves tècniques narratives.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Domicili Provisional (3ª Ed.) con emprende2020.es. Lea el PDF de Domicili Provisional (3ª Ed.) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Domicili Provisional (3ª Ed.) y otros libros de Manuel De Pedrolo.

Domicilio social y fiscal, ¿cuál es la diferencia? Antes de crear una empresa debemos ser conscientes de cuáles son las diferencias entre el domicilio social y fiscal.Y es que en las sociedades mercantiles ambos domicilios tienen implicaciones diferentes.

Vía SMS; A través de este servicio las personas que tengan suscrito un convenio especial regulado por la ORDEN del Ministerio de Trabajo y Seguridad Social de 18 de julio de 1991 (BOE de 30 de julio) podrán modificar la base de cotización, en los convenios especiales, para el año natural en el que se efectúa la petición de cambio.