Nitrato De Chile eBook

ISBN 9788497109994
AUTOR(A) Jordi Llavina
FECHA 2001
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,91 MB
Emprende2020.es Nitrato De Chile Image
A final de 1969, un pintor rus i un escriptor francès arriben a una petita ciutat catalana. S´ hi estaran gairabé un any, convidats per un empresari mecenes. Tots dos fugen del seu passat, encara que no n´acaben de sortir del tot. Amb el pas del mesos, la relació entre els dos artistes s´anirà fent cada vegada més estreta, i la seva concepció de l´art canviarà sensiblement. L´aparició de la Marta, una noia que freqüenta l´ambient de la progressia clandestina de la ciutat, introduirà moments de felicitat, peró també d´angoixa, entre el pintor i l´escriptor. Amb una prosa matisada i una cura extrema pels detalls, la primera novel.la de Jordi Llavina es mou entre la narració psicológica i el quadre de costums. La impossibilitat d´assumir el propi passat, la tensió en les relacions amorosoes i en les de veïnatge, així com un cert escepticisme davant l´expressió artística: aquest són només uns del temes d´una historia que va avançant sobre un fons d´època en què, entre altres elements, destaca al cartell -fet de rajoles negres i grogues- de Nitrato de Chile.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Nitrato De Chile en formato PDF. El libro Nitrato De Chile en formato MOBI. El libro Nitrato De Chile en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jordi Llavina. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Cada uno de ellos representa ninguna información sobre este asunto.Por ejemplo, nitrato de sodio, la composición de dicho compuesto, y por lo tanto, muestra lo que el nitrato de fórmula química.La misma información nos dan algunos otros sinónimos.La palabra "Chile", describe de forma única las principales fuentes de este depósito mineral.

Un estudiante de arquitectura llamado Adolfo López-Durán , diseño el cartel del Nitrato de Chile, que fue colocado alrededor de 1925, en una campaña publicitaria sin precedentes, en los lugares más estratégicos de miles de pueblos de España y Portugal.