Introducció Als Gèneres 3. Poesia eBook

ISBN 9788415192527
AUTOR(A) Enric Virgili
FECHA 2014
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,92 MB
Emprende2020.es Introducció Als Gèneres 3. Poesia Image
La poesia no té qui la llegeixi. Hi ha qui l'escolta, acompanyada de música, en algunes lletres de cançons. Però sola, sense més suport que el text, és un tipus d'obra literària que ha anat perdent el seu públic. Més enllà del petit grup de poetes i dels seus amics, és estrany que algú altre compri per gust un llibre de poesia. L'aura de discurs excepcional que sempre havia tingut s'ha anat esvaint. Aquest llibre convida el lector a redescobrir el gènere, sense dissimular les dificultats i els prejudicis que l'afecten, però convençut que la lectura de poesia és una activitat apassionant, sorprenent i divertida.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Introducció Als Gèneres 3. Poesia en formato PDF. El libro Introducció Als Gèneres 3. Poesia en formato MOBI. El libro Introducció Als Gèneres 3. Poesia en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Enric Virgili. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Introducció als gèneres literaris en general. Estudi més detallat del gènere literari de la primera obra que cal llegir durant aquest curs. 5. Introducció molt breu a la literatura catalana: cronologia. Introducció a l'època pertinent a l'autor recomanat i introducció a moviments literaris que hi conviuen. 6. Inici de la lectura.

Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.