Veus Al Vent eBook

ISBN 9788476606650
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2002
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,80 MB
Emprende2020.es Veus Al Vent Image
Premis Literaris Ciutat de Carcaixent 2001 La VI edició dels Premis Literaris Ciutat de Carcaixent posa a l’abast dels lectors unes obres madures, tant pel que fa a la temàtica tractada com al domini de la llengua. Les quatre narracions seleccionades tenen un component comú: un fet, casual o voluntari, trasbalsa la vida dels protagonistes. En el primer relat, un home accepta una faena impensable, una «tasca fàcil, abundant i il·limitada»: figurant de funeral. La segona història, la protagonitza una xica que comença a recordar una altra vida quan reconeix els familiars d’una jove desapareguda setze anys enrere. La violència de gènere o la decisió vital d’una cantant de blues són l’eix dels contes finalistes. En l’apartat de poesia, la malenconia impregna els versos del jove guanyador del primer premi, com apunta des del títol: «El dèbil regne de la tristor». D’altra banda, en «Al silenci» destaca el to crític i denunciador del jo poètic. En els treballs finalistes s’observa la coincidència d’una poesia narrativa ben acabada.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Veus Al Vent en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Veus Al Vent en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Veus Al Vent en tu teléfono, tableta o navegador!

Les veus del Pamano (A TOT VENT-TELA): Amazon.es: Jaume Cabré: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Libros. Ir Buscar Los Más Vendidos Ideas Para ...

al vent, la cara al vent, el cor al vent, les mans al vent, els ulls al vent, al vent del mon. tots plens de nit, buscant la llum, buscant la pau, buscant a Déu, al vent del món buscant a Déu, al vent del món. Para alguna pregunta o sugerir alguna correccion mi correo [email protected] Adeu, y les mans al vent.