Haru (Català) eBook

ISBN 9788494386084
AUTOR(A) Flavia Company
FECHA 2016
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,93 MB
Emprende2020.es Haru (Català) Image
Haru segueix el camí que li marca la vida. El destí és massa fort per desafiar-lo."La Kumiko va comunicar la decisió a la filla, a la tornada d'aquell que es va convertir en el seu últim viatge. Assegudes totes dues davant la taula de la cuina, mentre tallaven una síndria. La Haru s'hi va negar i va dir que, abans, fugiria de casa i no la trobarien mai més. La Kumiko va somriure amb paciència i li va dir, qui fuig tard o d'hora ha de tornar per poder marxar. (...) Ha arribat el dia d'anar-se'n, però la Haru no ho veu així. La Haru sent que l'expulsen. Seu al peu del cirerer que van plantar tots tres junts quan ella va fer els cinc anys i pensa que potser la seva mare li diria, Haru, qui se sent expulsat tard o d'hora ha de tornar per ser capaç de marxar. Com pot haver sortit el sol un dia més, després de la seva mort?"
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Haru (Català) en formato PDF. El libro Haru (Català) en formato MOBI. El libro Haru (Català) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Flavia Company. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

HARU (CATALÀ) de FLAVIA COMPANY. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Altres obres seves han estat traduïdes al Brasil, França, Holanda, Portugal, Polònia, els Estats Units i Alemanya. Col·labora a la premsa escrita i ha dirigit i presentat programes de televisió. L'any 2012 va publicar, en català i castellà, la novel·la Que ningú no et salvi la vida.