(I.b.d.) Papers Inquiets eBook

ISBN 9788417587925
AUTOR(A) Josep Arqués
FECHA 2019
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,75 MB
Emprende2020.es (I.b.d.) Papers Inquiets Image
Una mirada lúcida i, a voltes, volgudament polèmica sobre temes actuals com l’ansietat social, el feminisme, la fragilitat de l’enamorament, l’art avantguardista i la moda. Sense refusar qüestions eternes, com la bellesa, l’amistat, la mort i la religió.Vint-i-vuit breus assaigs, que l’autor anomena “papers”, i que inclouen desassossecs personals sobre els singulars continguts del disc dur de la nostra ment o sobre la difícil conjuntura del nostre país.El text conté referències i opinions de grans autors que han influït decisivament en el pensament occidental i està escrit amb un estil clar, sobri i concís.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de (I.b.d.) Papers Inquiets con emprende2020.es. Lea el PDF de (I.b.d.) Papers Inquiets en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga (I.b.d.) Papers Inquiets y otros libros de Josep Arqués.

PAPERS INQUIETS, JOSEP ARQUéS, 9,67€. Pensament pel debat sobre temes actuals. Una mirada lúcida i, a voltes, volgudament polèmica sobre temes actuals com l'an...

Papers Inquiets. Autor: JOSEP ARQUÉS. Pensament pel debat sobre temes actuals. Una mirada lúcida i, a voltes, volgudament polèmica sobre temes actuals com l'ansietat social, el feminisme, la fragilitat de l'enamorament, l'art avantguardista i la moda.