(I.b.d.) Papers Inquiets eBook

ISBN 9788417587925
AUTOR(A) Josep Arqués
FECHA 2019
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,42 MB
Emprende2020.es (I.b.d.) Papers Inquiets Image
Una mirada lúcida i, a voltes, volgudament polèmica sobre temes actuals com l’ansietat social, el feminisme, la fragilitat de l’enamorament, l’art avantguardista i la moda. Sense refusar qüestions eternes, com la bellesa, l’amistat, la mort i la religió.Vint-i-vuit breus assaigs, que l’autor anomena “papers”, i que inclouen desassossecs personals sobre els singulars continguts del disc dur de la nostra ment o sobre la difícil conjuntura del nostre país.El text conté referències i opinions de grans autors que han influït decisivament en el pensament occidental i està escrit amb un estil clar, sobri i concís.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro (I.b.d.) Papers Inquiets en formato PDF. El libro (I.b.d.) Papers Inquiets en formato MOBI. El libro (I.b.d.) Papers Inquiets en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josep Arqués. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Veinte actividades esenciales para estimular a los bebés de 0 a 3 años Los ejercicios didácticos y el diálogo son fundamentales para el desarrollo mental de los chicos.

Disfruta los videos y la música que te encantan, sube contenido original y compártelo con tus amigos, familiares y el resto del mundo en YouTube.