L Amiga Invisible eBook

ISBN 9788484126249
AUTOR(A) Mireia Canals
FECHA 2011
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,62 MB
Emprende2020.es L Amiga Invisible Image
La col·lecció Emocions sorgeix amb la intenció d'aportar una eina més en la tasca de guiatge, modelatge i immersió dels infants d'entre dos anys i mig i vuit anys.Els contes estan estructurats al voltant d'unes històries en les quals l'Anna o en Xavier passen algun tipus d'aventura per reconèixer, aprendre i posar en pràctica allò que a l'infant li provoca por, tristesa, alegria, ràbia, entre altres emocions. Després del conte trobareu unes activitatrs pensades perquè els infants puguin entendre i expressar l'emoció que es treballa al conte. D'altra banda, també es vol procurar que l'infant sigui capaç d'aprendre a mesurar l'emoció per tal que sigui capaç de solucionar-ho tot sol.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro L Amiga Invisible en formato PDF. El libro L Amiga Invisible en formato MOBI. El libro L Amiga Invisible en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Mireia Canals. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Regalazos para el amigo invisible. La genial idea de hacer el regalo para el amigo invisible con la gente de la oficina, la familia de tu pareja o los colegas del gimnasio suele ser un dolor de cabeza ya que no tienes ni idea de qué comprar y temes no acertar con el detalle.

Aquí tenemos todos los regalos más divertidos para que tu amigo invisible sea muy visible para tí. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.