Cartes Al Fill Que Encara No Te Nom eBook

ISBN 9788497081474
AUTOR(A) Francesc Torralba
FECHA 2005
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,73 MB
Emprende2020.es Cartes Al Fill Que Encara No Te Nom Image
Mentre espera l’arribada d’un nou fill, un pare expressa les il•lusions i les incerteses que li desperta aquesta experiència que no es pot comparar a cap altra. Són cartes que expliquen sentiments i vivències molt fondes. Parlen d’allò que és essencial, del que, generalment, mai no parlem pares i fills.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Cartes Al Fill Que Encara No Te Nom en formato PDF. El libro Cartes Al Fill Que Encara No Te Nom en formato MOBI. El libro Cartes Al Fill Que Encara No Te Nom en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Francesc Torralba. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Sintaxi: Solucions als exercicis ... Els pares ja no poden acompanyar les filles a un centre tan allunyat, en conseqüència, caldrà que trobin un servei de microbús que ... 10. Encara que no t'agradi la verdura bullida te l' has de menjar. 11. Estic amoïnat perquè ningú no m'ajuda. 12. Ho dic perquè tothom sàpiga que és ...

Encara que no sóc peix . dins de l' aigua sempre estic . i cantant estic contenta . aixíi que arriba la nit. ... el meu nom és d' espant; tant si sóc verd com madur . tinc un gustet molt picant (1' all) ... te l' has de menjar amb el pa . i el vestit et pot tacar (l'oli)