Set Passes I Altres Contes (Premi Antoni De Bofarull 2007) eBook

ISBN 9788497914123
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,76 MB
Emprende2020.es Set Passes I Altres Contes (Premi Antoni De Bofarull 2007) Image
Els Premis Literaris Baix Camp per a joves representen una fita literària per a molts joves escriptors d’arreu dels Països Catalans. Irene da Rocha, guanyadora del XXIX Premi Antoni Bofarull de Narrativa, ens narra la història de dues germanes capaces de qualsevol cosa per aconseguir el respecte de la seva família. Una història en clau femenina, en la que la distància entre dos móns tan sols són set passes. El pròleg d’aquesta edició és a càrrec d’Andreu Sotorra, escriptor i periodista reusenc. Set passes i altres contes també inclou les obres fi nalistes de Neus Pons i de Guiomar Sánchez. Amb aquesta nova publicació dels premiats, Òmnium Cultural Baix Camp, mostra al món la qualitat dels joves autors en la nostra llengua.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Set Passes I Altres Contes (Premi Antoni De Bofarull 2007) en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Set Passes I Altres Contes (Premi Antoni De Bofarull 2007) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Set Passes I Altres Contes (Premi Antoni De Bofarull 2007) en tu teléfono, tableta o navegador!

Corpus Literari Digital ® Fonoteca . Fonoteca del doctor Joan Colomines. Versió digital de la fonoteca del doctor Joan Colomines i Puig, actualment conservada a l'Arxiu Nacional de Catalunya, que acull tres tipus de materials: la documentació de les Barbolles poètiques i les Edicions orals de «Poemes», i els enregistraments i els documents de l'Arxiu sonor de poesia.

Escriptor, periodista i fundador dels Premis Literaris Baix Camp Pròleg de la publicació «Set passes i altres contes», col·lecció Narrativa, núm. 64, Cossetània Edicions, 2008, que recull els premis i accèssits Gabriel Ferrater i Antoni de Bofarull atorgats el 2007. Vint anys al quadrat. Al 1978 volíem... (No. Voler es poder, com diu ...