Bat Pat 13. Cangueli Al Llac Ness eBook

ISBN 9788499322155
AUTOR(A) Roberto Pavanello
FECHA 2010
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,88 MB
Emprende2020.es Bat Pat 13. Cangueli Al Llac Ness Image
A les properes aventures, en Bat Pat tremolarà de debò... A la primera, una tranquila excursió de muntanya es veuràinterrompuda pel monstre del llac Ness en persona! I si no n'heu tingut prou i encara voleu tremolar més... no us perde lasegona aventura on en Bat Pat fa una visita a la casa embruixada!
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Bat Pat 13. Cangueli Al Llac Ness en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Bat Pat 13. Cangueli Al Llac Ness en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Bat Pat 13. Cangueli Al Llac Ness en tu teléfono, tableta o navegador!

Riu i tremola! Estimats 'amics del calfred', ja torno a ser aquí! Encara no em coneixeu? Sóc en Bat Pat el vostre amic ratpenat i us explicaré una història que us farà posar la pell de gallina! Esteu a punt? Text de contraportadaConeixeu la llegenda més miste...

Bat Pat 13. Un cangueli al Llac Ness, libro de Roberto Pavanello. Editorial: Estrella polar. Libros con 5% de descuento y envío gratis desde 19€.