La Vida A Qualsevol Preu eBook

ISBN 9788494677519
AUTOR(A) Kristina Sandberg
FECHA 2017
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,26 MB
Emprende2020.es La Vida A Qualsevol Preu Image
La vida a qualsevol preu és la tercera part de la trilogia de llibres independents sobre la vida de Maj, una dona d'origen humil que es casa amb un industrial de classe acomodada. La història d'aquest últim llibre se situa als anys 50, quan la Maj té quaranta anys. L'alcoholisme del marit i les dificultats de l'empresa familiar provocarà la pèrdua de l'estatus social de la família i fortes tensions internes a la parella. L'esforç de la Maj per seguir de prop, sovint protegint-los en excés, els seus dos fills adolescents en el viatge cap a la vida adulta serà també central en la trama. Viurem la història al costat de la Maj, coneixerem les reflexions i dubtes d'una mestressa de cas|a impecable que recolza al seu marit i a la seva família per sobre de qualsevol cosa, encara que aquesta vida no la faci feliç, atenent sempre al rol que la societat li ha assignat.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro La Vida A Qualsevol Preu en formato PDF. El libro La Vida A Qualsevol Preu en formato MOBI. El libro La Vida A Qualsevol Preu en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Kristina Sandberg. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

En Tomas convida la seva esposa Maj i els seus fills adolescents a un elegant hotel al camp per passar les vacances de Setmana Santa. La Maj hauria de ser feliç i, com de costum, farà tot el possible per ser simpàtica i amable amb els altres hostes, si no fos perquè està tan marejada… Però, quan e...

La vida a qualsevol preu posa de manifest que qualsevol vida per petita que sigui és important, és la literatura de les petites coses. Un llibre del que molts diran que no passa res, un llibre dels que jo dic que passa una vida amb els sotracs i sotraguets com deia l'Olive Kitteridge l'Elizabeth Strout.