Descobrint La Castellassa De Can Torras I Els Seus Voltants eBook

ISBN 9788495695864
AUTOR(A) Oscar Maso Garcia
FECHA 2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,37 MB
Emprende2020.es Descobrint La Castellassa De Can Torras I Els Seus Voltants Image
La Castellassa de can Torras és la roca monolítica més original i espectacular del massís de Sant Llorenç del Munt. La seva incomparable personalitat no ha passat pas desapercebuda al llarg dels segles i avui en dia senyoreja una de les regions més inhòspites i salvatges d’aquesta muntanya: el vessant llevantí de la Mola, un vast terreny format per llargues carenes, pregones fondalades i cingleres abruptes de conglomerat rogenc. El llibre us ofereix la privilegiada oportunitat de poder conèixer, estimar i respectar aquest sector mitjançant una dotzena d’itineraris excursionistes, que us permetran conèixer les fonts, els arbres monumentals, les cavitats i molts d’altres racons encisadors que s’hi poden trobar, amb nombrosos apunts històrics i toponímics. Aquesta obra inclou, també, un acurat recull de les vies d’escalada de la Castellassa i els seus voltants, amb fitxes tècniques i dades dels seus protagonistes més destacats.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Descobrint La Castellassa De Can Torras I Els Seus Voltants en formato PDF. El libro Descobrint La Castellassa De Can Torras I Els Seus Voltants en formato MOBI. El libro Descobrint La Castellassa De Can Torras I Els Seus Voltants en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Oscar Maso Garcia. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Han publicat articles en diverses revistes de muntanya, com Vèrtex i Desnivel, i en butlletins de centres excursionistes. L'Òscar ha escrit dos llibres més: Descobrint la Castellassa de can Torras i els seus voltants (2008) i La Castellassa de can Torras. Història, tradició i llegenda (2010). Más títulos de Masó Garcia, Albert

El autor de Descobrint la castellansa de can Torras i els seus voltants : parc natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, con isbn 978-84-95695-86-4, es òscar Masó García, esta publicación tiene doscientas cincuenta y seis páginas.. Descobrint la castellansa de can Torras i els seus voltants : parc natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac está editado por Farell Editors.