L Ultim Nord eBook

ISBN 9788498242744
AUTOR(A) Vicenç Llorca
FECHA 2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,55 MB
Emprende2020.es L Ultim Nord Image
A L’últim nord aquesta voluntat es concreta en la paternitat des de la perspectiva de l’adopció. D’aquesta manera, adoptar esdevé una metàfora de l’aposta per la vida, tot donant sentit a la recerca del nostre últim nord, del sentit més profund de la nostra existència com a humans.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de L Ultim Nord con emprende2020.es. Lea el PDF de L Ultim Nord en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Ultim Nord y otros libros de Vicenç Llorca.

L'Abril del 2009 vaig apuntar-me a una expedició per a recórrer l'últim grau (els últims 111 km) fins al POL NORD, juntament amb dos companys més i el polarista espanyol Ramón Larramendi com a guia.Un avió rus va aterrar a la base Barneo, a la deriva sobre el gel prop del Pol, i un helicòpter ens va acabar de transportar fins a la distància adequada.

L'article necessita millores de traducció. El text pot tenir parts per traduir o traduccions automàtiques de paraules o títols d'obres que no corresponguin al seu equivalent en català. L'últim àpat d'un presoner condemnat a pena de mort és un ritual consuetudinari que precedeix l' execució .