El Mon En Dotze Postals eBook

ISBN 9788482560007
AUTOR(A) Joan-baptista Campos
FECHA 2009
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,25 MB
Emprende2020.es El Mon En Dotze Postals Image
En una època en què viatjar està a l’abast de tothom, es fan més necessaris els llibres que van més enllà de la típica guia turística. En aquest sentit, El món en dotze postals és una proposta suggestiva per conèixer paratges inhòspits, viure les sensacions d’un cap al tard a les portes del Sahara, d’una passejada per les ribes sagrades del Ganges o pels carrerons del Caire islàmic. L’autor no es queda en la descripció, sinó que s’interroga sobre l’ànima perduda dels massai a Kènia, el mite americà o el paradís il·lusori del Carib.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro El Mon En Dotze Postals en formato PDF. El libro El Mon En Dotze Postals en formato MOBI. El libro El Mon En Dotze Postals en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan-baptista Campos. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Descubre el Código Postal de la calle Doce Puentes, De Los / Dotze Ponts, Els en Alacant/Alicante y otras calles que también pertenecen al mismo código postal.

Definición de postal en el Diccionario de español en línea. Significado de postal diccionario. traducir postal significado postal traducción de postal Sinónimos de postal, antónimos de postal. Información sobre postal en el Diccionario y Enciclopedia En Línea Gratuito. 1 . adj. Que tiene relación con el servicio de correos paquete postal; giro postal; servicio postal.