Alimentació I Dietètica eBook

ISBN 9788426726582
AUTOR(A) Jesus Roman Martinez Alvarez, Andrea Calderon Garcia
FECHA 2019
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,88 MB
Emprende2020.es Alimentació I Dietètica Image
Aquest llibre desenvolupa els continguts que els titols, adaptats al Reial Decret 1147/2011 del 29 de juliol que estableix el titol de Tecnic en Cures Auxiliars dfInfermeria i els corresponents ensenyaments minims, assignen al modul dfAlimentacio i Dietetica inclos en el primer curs academic del Cicle Formatiu de Grau Mitja de Tecnic en Cures Auxiliars dfInfermeria (TCAI).El manual es presenta com a una eina de treball per a facilitar el proces dfaprenentatge i dfadquisicio dels coneixements basics necessaris en lfarea de nutricio i dietetica destinats a un futur TCAI. Sforganitza en sis moduls que inclouen: formacio teorica, exercicis resolts i per resoldre per lfalumne, activitats practiques en grups i dfaplicacio dels coneixements adquirits, aixi com de familiaritzacio amb les cerques bibliografiques online.Aixi mateix, aquest llibre recull diferents grafics, imatges, esquemes i exemples que faciliten el proces dfensenyament i resums finals dels punts clau o de mes rellevancia. Al final de cada modul, trobaras un questionari tipus test a fi dfavaluar els coneixements teorics i una serie dfactivitats dfaplicacio practica.A mes, el llibre inclou una serie dfannexos i cites bibliografiques que faciliten a lfalumne el contacte amb material addicional dfutilitat, aixi com eines validades que ...
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Alimentació I Dietètica con emprende2020.es. Lea el PDF de Alimentació I Dietètica en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Alimentació I Dietètica y otros libros de Jesus Roman Martinez Alvarez, Andrea Calderon Garcia.

Directorio de Alimentación dietética en la provincia de Lleida. 38 Empresas y servicios relacionados con Alimentación dietética en la provincia de Lleida. Busca Alimentación dietética en la provincia de Lleida en PÁGINAS AMARILLAS.

Guía oficial de la UNED que proporciona información sobre diversos temas relacionados con la alimentación, la nutrición y la dietética. Dirigido a cualquier usuario interesado en mejorar su alimentación o en la prevención y tratamiento de enfermedades que tienen una base nutricional reconocida.