Alimentació I Dietètica eBook

ISBN 9788426726582
AUTOR(A) Jesus Roman Martinez Alvarez, Andrea Calderon Garcia
FECHA 2019
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,18 MB
Emprende2020.es Alimentació I Dietètica Image
Aquest llibre desenvolupa els continguts que els titols, adaptats al Reial Decret 1147/2011 del 29 de juliol que estableix el titol de Tecnic en Cures Auxiliars dfInfermeria i els corresponents ensenyaments minims, assignen al modul dfAlimentacio i Dietetica inclos en el primer curs academic del Cicle Formatiu de Grau Mitja de Tecnic en Cures Auxiliars dfInfermeria (TCAI).El manual es presenta com a una eina de treball per a facilitar el proces dfaprenentatge i dfadquisicio dels coneixements basics necessaris en lfarea de nutricio i dietetica destinats a un futur TCAI. Sforganitza en sis moduls que inclouen: formacio teorica, exercicis resolts i per resoldre per lfalumne, activitats practiques en grups i dfaplicacio dels coneixements adquirits, aixi com de familiaritzacio amb les cerques bibliografiques online.Aixi mateix, aquest llibre recull diferents grafics, imatges, esquemes i exemples que faciliten el proces dfensenyament i resums finals dels punts clau o de mes rellevancia. Al final de cada modul, trobaras un questionari tipus test a fi dfavaluar els coneixements teorics i una serie dfactivitats dfaplicacio practica.A mes, el llibre inclou una serie dfannexos i cites bibliografiques que faciliten a lfalumne el contacte amb material addicional dfutilitat, aixi com eines validades que ...
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Alimentació I Dietètica con emprende2020.es. Lea el PDF de Alimentació I Dietètica en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Alimentació I Dietètica y otros libros de Jesus Roman Martinez Alvarez, Andrea Calderon Garcia.

Guía oficial de la UNED que proporciona información sobre diversos temas relacionados con la alimentación, la nutrición y la dietética. Dirigido a cualquier usuario interesado en mejorar su alimentación o en la prevención y tratamiento de enfermedades que tienen una base nutricional reconocida.

Guía oficial de la UNED que proporciona información sobre diversos temas relacionados con la alimentación, la nutrición y la dietética. Dirigido a cualquier usuario interesado en mejorar su alimentación o en la prevención y tratamiento de enfermedades que tienen una base nutricional reconocida.