Alimentació I Dietètica eBook

ISBN 9788426726582
AUTOR(A) Jesus Roman Martinez Alvarez, Andrea Calderon Garcia
FECHA 2019
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,51 MB
Emprende2020.es Alimentació I Dietètica Image
Aquest llibre desenvolupa els continguts que els titols, adaptats al Reial Decret 1147/2011 del 29 de juliol que estableix el titol de Tecnic en Cures Auxiliars dfInfermeria i els corresponents ensenyaments minims, assignen al modul dfAlimentacio i Dietetica inclos en el primer curs academic del Cicle Formatiu de Grau Mitja de Tecnic en Cures Auxiliars dfInfermeria (TCAI).El manual es presenta com a una eina de treball per a facilitar el proces dfaprenentatge i dfadquisicio dels coneixements basics necessaris en lfarea de nutricio i dietetica destinats a un futur TCAI. Sforganitza en sis moduls que inclouen: formacio teorica, exercicis resolts i per resoldre per lfalumne, activitats practiques en grups i dfaplicacio dels coneixements adquirits, aixi com de familiaritzacio amb les cerques bibliografiques online.Aixi mateix, aquest llibre recull diferents grafics, imatges, esquemes i exemples que faciliten el proces dfensenyament i resums finals dels punts clau o de mes rellevancia. Al final de cada modul, trobaras un questionari tipus test a fi dfavaluar els coneixements teorics i una serie dfactivitats dfaplicacio practica.A mes, el llibre inclou una serie dfannexos i cites bibliografiques que faciliten a lfalumne el contacte amb material addicional dfutilitat, aixi com eines validades que ...
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Alimentació I Dietètica en formato PDF. El libro Alimentació I Dietètica en formato MOBI. El libro Alimentació I Dietètica en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jesus Roman Martinez Alvarez, Andrea Calderon Garcia. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

El autor de *Alimentació i dietètica, con isbn 978-84-267-2658-2, es Jesús Román Martínez álvarez Y Andrea Calderón García, esta publicación tiene doscientas cincuenta y tres páginas. *alimentació I Dietètica está editado por Marcombo. En 1945 esta editorial comenzó su primera singladura en Barcelona.

¡Bienvenido a la vida natural! El Gremi de Herbolaris, Apicultors y Alimentació Dietética y Biológica de Catalunya es una asociación profesional de detallistas de herboristería, alimentación natural y ecológica, complementos dietéticos, productos apícolas, cosmética y productos afines.