L Ull De La Violencia eBook

ISBN 9788491360889
AUTOR(A) Jaume Angelats Morato
FECHA 2018
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,25 MB
Emprende2020.es L Ull De La Violencia Image
Quan un grup de persones conreen l’amistatdes d’una inquietud intel·lectual seriosai comparteixen pensaments i perspectivessobre una temàtica tan actual com és laviolència, el resultat ha de ser un text plural isimfònic. La simfonia, és a dir, l’agençamenti el joc dels sons, la sorpresa i la varietat demotius i melodies, les intervencions solistesi la conjunció de tota l’orquestra, és la formamusical que de neix el grup de reflexió sobre«Teologia, literatura i arts» que des de fa unsquants anys s’ha anat reunint a l’empara dela Facultat de Teologia de Catalunya (AteneuUniversitari Sant Pacià).
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de L Ull De La Violencia con emprende2020.es. Lea el PDF de L Ull De La Violencia en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Ull De La Violencia y otros libros de Jaume Angelats Morato.

El president del Parlament Europeu (PE), Antonio Tanjani, ha comparegut avui davant dels mitjans de comunicació en la cimera del "brexit" de Brussel·les amb una marca roja per sota de l'ull esquerre en com a mostra de suport en el Día Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona.

La Universidad de La Laguna traslada la preinscripción del próximo curso académico al mes de julio. 27 abr 2020 . Retrasado el pago del sexto plazo de las matrículas universitarias hasta el 30 de mayo. 24 abr 2020 ...