La Ciencia De L Acne I Les Berrugues eBook

ISBN 9788417599553
AUTOR(A) Alex Woolf
FECHA 2020
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,12 MB
Emprende2020.es La Ciencia De L Acne I Les Berrugues Image
Alex Woolf(Londres, 1964) va estudiar Història a la universitat d'Essex, però ha treballat com a escriptor i editor durant més de 20 anys. Al llarg de la seva carrera, ha publicat més de 40 llibres, tant de ficció com de no-ficció, majoritàriament per a públic juvenil. La seva trajectòria ha estat reconeguda amb nombrosos guardons.Per què ens surten erupcions? Què són les piguetes i els nevus? Per què fan pudor els peus? Descobreix les respostes a aquestes preguntes i a moltes altres en aquesta irritant guia sobre la pell.Inclou textos informatius, il·lustracions originals i un munt de dades repulsives.Per què ens surten erupcions? Què són les piguetes i els nevus? Per què fan pudor els peus? Descobreix les respostes a aquestes preguntes i a moltes altres en aquesta irritant guia sobre la pell.Inclou textos informatius, il·lustracions originals i un munt de dades repulsives.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro La Ciencia De L Acne I Les Berrugues en formato PDF. El libro La Ciencia De L Acne I Les Berrugues en formato MOBI. El libro La Ciencia De L Acne I Les Berrugues en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Alex Woolf. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

La ciencia de l'acne i les berrugues. , Woolf, Alex, 12,95€. Per què ens surten erupcions? Què són les piguetes i els nevus? Per què fan pudor els peus? Desco...

El acné se produce como resultado de complejas interacciones en la piel. Las glándulas sebáceas ubicadas en la capa externa de la piel están conectadas a los folículos capilares. Estas glándulas producen sebo, una sustancia aceitosa que lubrica el pelo y las células de la piel; estas últimas se eliminan y reemplazan de forma constante.