Quan Era Petit eBook

ISBN 9788498256628
AUTOR(A) Angels Navarro
FECHA 2011
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,95 MB
Emprende2020.es Quan Era Petit Image
Un bonic àlbum de records que els nens i nenes podran completar amb l´ajuda dels pares per descobrir les anècdotes més divertides i emocionants dels seus tres primers anys de vida: el naixement, les primeres paraules, el primer dia a l´escola, etc. Inclou adhesius i papers per dibuixar.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Quan Era Petit con emprende2020.es. Lea el PDF de Quan Era Petit en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Quan Era Petit y otros libros de Angels Navarro.

Quan en Findus era petit i va desaparèixer va guanyar el Premi de Literatura Infantil «Atrapallibres» 2011-2012 en la categoria 9 anys. El jurat del premi el componen nens i nenes de Balears, Catalunya i el País Valencià.

Quan era petita Un bonito álbum de recuerdos que los niños y niñas podrán completar con la ayuda de sus padres para descubrir las anécdotas más divertidas y emocionantes de sus tres primeros años de vida: el nacimiento, sus primeras palabras, el primer día en la escuela, etc. Incluye adhesivos y papeles para dibujar.