Mai Contenta: El Diari De L Aurora eBook

ISBN 9788466121798
AUTOR(A) Marie Desplechin
FECHA 2009
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,20 MB
Emprende2020.es Mai Contenta: El Diari De L Aurora Image
L'Aurora no està gens contenta. Té una familia ensopida i pensa que no li passa mais res d'interessant. Però aques any li portarà una pila de novetats: crisis familiars, amors impossibles, dubtes i més dubtes i atacs de golafreira. Per sort, l'Auora té molts recursos i sempre troba la manera de sortir-se'h.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Mai Contenta: El Diari De L Aurora con emprende2020.es. Lea el PDF de Mai Contenta: El Diari De L Aurora en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Mai Contenta: El Diari De L Aurora y otros libros de Marie Desplechin.

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook Sans moi y del autor Marie Desplechin. También podrás acceder al enlace para comprar el libro Sans moi y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.

Hem hagut de renunciar a la vida accelerada i tenir l'ocasió de mirar a dins de nosaltres mateixos i de la casa on vivim. 24 hores sobre 24 de convivència si vivim en parella, si tenim mainada. Compartint tasques ajornades, perquè mai trobàvem el moment de posar-nos-hi, converses, exercici, lleure, i relació virtual amb la família i amics.