El Gran Llibre Del Regne De La Fantasia eBook

ISBN 9788490573730
AUTOR(A) Geronimo Stilton
FECHA 2014
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,48 MB
Emprende2020.es El Gran Llibre Del Regne De La Fantasia Image
Geronimo torna al Regne de la Fantasia, aquesta vegada en les ales del Fènix, però ara Flordiada no és lla seva aliada, sinó una reina esquerpa i hostil, que li ordena que vagi a buscar els seus set objectes màgics. Es trobarà amb molts perills, vells i nous amics amb els quals descobrirà el veritable secret de la imaginació! Més de set-centes pàgines plenes de misteri, humor i imaginació, amb imatges impactants, molts jocs, laberints i il·lusions òptiques, a més de dues pàgines especials amb el llegendari perfum de la fantasia... i una olor terrible!
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de El Gran Llibre Del Regne De La Fantasia en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de El Gran Llibre Del Regne De La Fantasia en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Gran Llibre Del Regne De La Fantasia en tu teléfono, tableta o navegador!

Geronimo torna al Regne de la Fantasia, aquesta vegada en les ales del Fènix, però ara Flordiada no és lla seva aliada, sinó una reina esquerpa i hostil, que li ordena que vagi a buscar els seus set objectes màgics. Es trobarà amb molts perills, vells i nous amics amb els quals descobrirà el veritable secret de la imaginació!

A partir de 7 anys Tornem al Regne de la Fantasia amb un llibre meravellós i únic? Un inoblidable viatge en busca de Set Tresors Llegendaris Geronimo torna al Regne de la Fantasia, aquesta vegada en les ales del Fènix, però ara Flordiada no és lla seva aliada, sinó una reina esquerpa i hostil, que l