Tinethistoria: 10 Anys De La Primera Xarxa Ciutadana D Internet eBook

ISBN 9788496366954
AUTOR(A) Cinta S. Bellmunt
FECHA 2006
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,99 MB
Emprende2020.es Tinethistoria: 10 Anys De La Primera Xarxa Ciutadana D Internet Image
Quan pràcticament ningú sabia ben bé què era Internet, un petit grup d'amics vinculats a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, coneixedors de l'existència d'aquesta tecnologia i conscients del que podia representar en les nostres vides, van treballar fermament perquè aquesta eina estigues ben aviat a l'abast dels ciutadans. Les bases del Projecte Tecla van madurar i van prendre forma en les jornades Univerciutat. Així, l'octubre de 1995 naixia TINET (Tarragona Internet) amb el suport de l'Ajuntament tarragoní. Era la primera xarxa ciutadana d'Internet a l'Estat espanyol i de les tres primeres d'Europa. Una revolució cosmopolita arribava a Tarragona en un moment en què les línies per connectar-se a la Xarxa eren caríssimes i només podien contractar-se a través dels escassíssims proveïdors privats. (...)
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Tinethistoria: 10 Anys De La Primera Xarxa Ciutadana D Internet con emprende2020.es. Lea el PDF de Tinethistoria: 10 Anys De La Primera Xarxa Ciutadana D Internet en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Tinethistoria: 10 Anys De La Primera Xarxa Ciutadana D Internet y otros libros de Cinta S. Bellmunt.

COM TRIOMFAR A YOUTUBE de ERNEST CODINA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Tinet Historia: 10 Anys de La Primera Xarxa Ciutadana D'Internet A L'Estat Espanyol on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers.