El Rastre De L Ocell eBook

ISBN 9788497877770
AUTOR(A) Max Bentow
FECHA 2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,12 MB
Emprende2020.es El Rastre De L Ocell Image
El detectiu berlinès Nils Trojan està passant una mala temporada. Divorciat i amb una filla, fa mesos que fa teràpia amb la psicòloga Jana Michaels per tractar els seus atacs de pànic. Ningú no en sap res, esclar; com a comissari de la policia, no es pot permetre mostrar cap debilitat. Però, quan un matí rep una trucada urgent i arriba a lescena del crim, la seva fortalesa trontolla del tot: una noia jove ha estat brutalment assassinada, li han deixat el cap afaitat, està coberta de plomes i té un ocell esbudellat sobre el cos nu. Abans que en Trojan hagi pogut copsar el que acaba de veure, es produeix un segon assassinat, i la víctima torna a ser una noia jove amb els cabells llargs i rossos, coberta de plomes. Amb el suport de la Jana Michaels, en Trojan farà tots els possibles per resoldre el cas i sembarcarà en un viatge fins als abismes més profunds duna ànima malalta i pertorbada.El compte enrere de El rastre de locell:EL RASTRE DE LOCELL ja és a les llibreries (22.05.2012)FALTEN 4 DIES (18.05.2012)FALTEN 6 DIES (16.05.2012)FALTEN 8 DIES (14.05.2012)
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de El Rastre De L Ocell en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de El Rastre De L Ocell en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Rastre De L Ocell en tu teléfono, tableta o navegador!

El detectiu berlinès Nils Trojan està passant una mala temporada. Divorciat i amb una filla, fa mesos que fa teràpia amb la psicòloga Jana Michaels per tractar els seus atacs de pànic. Ningú no en sap res, esclar; com a comissari de la policia, no es pot permetre mostrar cap debilitat. Però, quan ...

EL VOL DE L'HOME OCELL cuenta la historia del Conde Arnau a partir de las canciones de Sangtraït, un grupo de hard rock y heavy metal con reminiscencias fantásticas y medievales, de la Jonquera, muy diferente de los otros grupos de su generación, formado 1982. En el corazón del Conde Arnau no hay amor.