El Rastre De L Ocell eBook

ISBN 9788497877770
AUTOR(A) Max Bentow
FECHA 2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,66 MB
Emprende2020.es El Rastre De L Ocell Image
El detectiu berlinès Nils Trojan està passant una mala temporada. Divorciat i amb una filla, fa mesos que fa teràpia amb la psicòloga Jana Michaels per tractar els seus atacs de pànic. Ningú no en sap res, esclar; com a comissari de la policia, no es pot permetre mostrar cap debilitat. Però, quan un matí rep una trucada urgent i arriba a lescena del crim, la seva fortalesa trontolla del tot: una noia jove ha estat brutalment assassinada, li han deixat el cap afaitat, està coberta de plomes i té un ocell esbudellat sobre el cos nu. Abans que en Trojan hagi pogut copsar el que acaba de veure, es produeix un segon assassinat, i la víctima torna a ser una noia jove amb els cabells llargs i rossos, coberta de plomes. Amb el suport de la Jana Michaels, en Trojan farà tots els possibles per resoldre el cas i sembarcarà en un viatge fins als abismes més profunds duna ànima malalta i pertorbada.El compte enrere de El rastre de locell:EL RASTRE DE LOCELL ja és a les llibreries (22.05.2012)FALTEN 4 DIES (18.05.2012)FALTEN 6 DIES (16.05.2012)FALTEN 8 DIES (14.05.2012)
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro El Rastre De L Ocell en formato PDF. El libro El Rastre De L Ocell en formato MOBI. El libro El Rastre De L Ocell en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Max Bentow. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

El rastre de l'ocell on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. El rastre de l'ocell

Anàlisi i comentari de l'obra Dona i ocell, d'en Joan Miró. Un dels artístes més significatius de l'art contemporani. L'obra es comenta i s'analitza seguint les pautes del guió proposat per l'anìlisi d'una obra escultòrica PAU 2016.