Tecnic/a Especialista Guau Mitjan (Subgrup C2) L Institut Catala De La Salud Temari Vol.i eBook

ISBN 9788499370293
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2009
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,95 MB
Emprende2020.es Tecnic/a Especialista Guau Mitjan (Subgrup C2) L Institut Catala De La Salud Temari Vol.i Image
El present manual conté el material adequat per a la preparació eficaç de les proves selectives d'accés a les places vacants a Tècnic/a especialista de grau mitjà sanitari (subgrup C2) de l´Institut Català de la Salut la convocatòria de les quals ha estat publicada en el D.O.G.C. núm. 5481, de 9 d'octubre de 2009. En aquest volum s'inclou el desenvolupament detallat dels temes 1 al 15 de conformitat amb el que disposa el programa oficial. Elaborats per personal especialitzat en cadascun dels temes trobarà: - Continguts totalment actualitzats a la data d'edició - Quadres i gràfics explicatius - Esquemes-resums finals
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Tecnic/a Especialista Guau Mitjan (Subgrup C2) L Institut Catala De La Salud Temari Vol.i con emprende2020.es. Lea el PDF de Tecnic/a Especialista Guau Mitjan (Subgrup C2) L Institut Catala De La Salud Temari Vol.i en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Tecnic/a Especialista Guau Mitjan (Subgrup C2) L Institut Catala De La Salud Temari Vol.i y otros libros de Vv.aa..

CENTENO, R. M. S., Circulaçâo monetária no noroeste de Hispânia até 192, Anexos Nummus, nº 1, Porto, 1987. Catalogue des monnaies et des médailles antiques et des temps modernes en or, en argent et en bronze de numismática arábigo-hispana considerada como comprobante histórico de la dominación islámica de la Península.

Català ; Español ; English ; Deutsch ; Cesta N.A. La cesta de la compra está vacia. Bienvenido, puedes entrar o crear una cuenta. ... Guia d'Estudi per l'accés a la categoria de mosso del cos de Mossos d'Esquadra (Edició actualitzada Gener 2019) AA. VV.