(Pe) Jake Djones I Els Guardians De La Historia eBook

ISBN 9788466130233
AUTOR(A) Damian Dibben
FECHA 2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,45 MB
Emprende2020.es (Pe) Jake Djones I Els Guardians De La Historia Image
Una tarda, en sortir descola, en Jake troba uns personatges una mica estrafolaris que se lenduen cap a una plaça de Londres on hi ha un monument que té una porta secreta. Shi fiquen, i resulta que allò és la seu central dels Guardians de la Història, una mena dagents secrets culturals que viatgen en el temps per evitar desastres al llarg de la història.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de (Pe) Jake Djones I Els Guardians De La Historia con emprende2020.es. Lea el PDF de (Pe) Jake Djones I Els Guardians De La Historia en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga (Pe) Jake Djones I Els Guardians De La Historia y otros libros de Damian Dibben.

Aquest blog anomenat "Jake Djones i els guardians de la història: comença la tempesta" està creat per tal de fer accessible la lectura al màxim de públics possible.Després d'haver fet un marc teòric de l'assignatura de Diversitat, hem volgut posar en pràctica un dels temes rellevants del DUA (Disseny Universal de l'Aprenentatge).

Jake Djones y los Guardianes de la Historia se embarcan en una nueva y alocada aventura que nos llevará al corazón del Mundo Antiguo: desde las puertas del Hades en la Grecia clásica hasta las calles de Roma en el momento de máximo apogeo de su glorioso imperio...