Castellà . Cicle Mitjà1 eBook

ISBN 9788497664257
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,15 MB
Emprende2020.es Castellà . Cicle Mitjà1 Image
Castellà com a segona llengua a l'escolaAquest projecte garanteix un domini ple del castellà com a segona llengua escolar partint de tres criteris bàsics:- Evitar la repetició dels continguts comuns amb la llengua catalana.- Evitar-ne l'anticipació i no treballar aquells aspectes que encara no s'han introduït en català.- Atendre els aspectes diferencials entre el castellà i el català.Així, el projecte conté un treball específic de fonètica i estructura gramatical. A més, per facilitar a l'alumnat un contacte directe amb l'expressió oral genuïna, els llibres incorporen enregistraments d'alguns exercicis d'escolta. S'atén la diversitat mitjançant un treball cooperatiu. Les activitats són obertes i permeten diferents graus de realització.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Castellà . Cicle Mitjà1 en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Castellà . Cicle Mitjà1 en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Castellà . Cicle Mitjà1 en tu teléfono, tableta o navegador!

Comprar Castellà. Cicle Mitjà 2 (Primària Castellà) - 9788497665650, 9788497665650, de Ambrosio Garci­a, Yolanda, Franquesa Sala, Alba, Minguella Roig, Carme, Moreso Guitó, Isidre editado por Eumo Editorial SAU. ENVIO GRATIS para clientes Prime.

Els i les mestres del Castella us volen desitjar un Feliç Dia de Sant Jordi Confinats i Confinades. Us trobarem molt a faltar en un dia tan especial per a tota l'escola!!! Us deixem en el següent vídeo una mostra del que més ens agrada d'aquest dia...