Més Jardins D Altri I Altra Fullaraca eBook

ISBN 9788416416233
AUTOR(A) Climent Picornell Bauza
FECHA 2017
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,22 MB
Emprende2020.es Més Jardins D Altri I Altra Fullaraca Image
Més «Jardins d’altri i altra fullaraca» continua l’esperit de Jardins d’altri, el primer llibre que Climent Picornell va publicar d’aquesta sèrie. Segons Guillem Frontera: «És un tipus de text que explora els límits dels gèneres literaris tradicionals: un principi d’assaig és envaït per una peça narrativa, que mena al lector a espiar el dietari íntim de l’autor, on hi trobarà, cites, dites o aforismes». Aquest trescar per les obres d’altres escriptors forma un conjunt que intenta tenir una coherència, per estranya que aquesta pugui parèixer. Els Jardins d’altri pateixen d’això, pelluquen d’ací i d’allà, són com un patchwork, com la vànova cotonada que pesava molt i abrigava poc. Per aquests motius el text pot parèixer esburbat, arreplegant de per tot, entremesclant les citacions ostentoses amb les elucubracions banals, trobades o furtades dels jardins dels veïnats. La ironia voldria que els diferenciàs d’un manual de cites erudit i cregut. Anècdotes, aforismes, frases fetes, acudits, retalls de diaris, en definitiva un cul de sac, un totum revolutum, que voldria menar al lector cap a una reflexió o cap a un somriure.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Més Jardins D Altri I Altra Fullaraca en formato PDF. El libro Més Jardins D Altri I Altra Fullaraca en formato MOBI. El libro Més Jardins D Altri I Altra Fullaraca en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Climent Picornell Bauza. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

El autor de MES JARDINS D'ALTRI I ALTRA FULLARACA, con isbn 978-84-16-41623-3, es Climent Picornell Bauçà, esta publicación tiene ciento noventa y cuatro páginas.

En el sitio web de WWW.DUNCANREEKIE.CO.UK puedes descargar el libro de La arquitectura moderna desde 1900. Este libro fue escrito por el autor William Curtis. ¡Y este autor nunca decepciona!