L Imitador De Veus eBook

ISBN 9788416416226
AUTOR(A) Thomas Bernhard
FECHA 2017
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,77 MB
Emprende2020.es L Imitador De Veus Image
El Bernhard més autèntic se’ns ofereix aquí, en cent quatre petites píndoles, parlant dels temes més variats —des de la senzilla anècdota passant per descripcions de personatges reals—, tot passat pel sedàs de la seva prodigiosa intel·ligència i la seva escriptura inimitable. Si algú encara no s’ha iniciat en el món d’aquest escriptor únic, no podem més que recomanar-li L’imitador de veus, mostra indiscutible que de la concreció pot sorgir un art de llarga durada.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de L Imitador De Veus con emprende2020.es. Lea el PDF de L Imitador De Veus en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Imitador De Veus y otros libros de Thomas Bernhard.

Según algunas versiones del mito de Venus. Los romanos se consideraban los descendientes de la diosa por el lado de Eneas, el fundador mítico de la raza romana, que era hijo de Venus y del mortal Anquises. Venus recibió varios epítetos, principalmente porque sus cultos variaban en cada ciudad romana y griega.

Venus substitueix la Verge, expressant una fascinació cap a la mitologia comuna a molts artistes del Renaixement. Una de les hores o nimfes que espera la dea a la platja, per cobrir-la amb un mantell vermell amb motius florals, es creu que es tracta, específicament, de la Primavera, l'estació del renéixer.